Skärgårdsinstallationer logo
Start > TOALETTER

CINDERELLA

 

Bara Cinderella

Vi säljer och installerar bara Cinderella. Det är den enda förbränningstoalett som vi har förtroende för.

Cinderella är inte bara en mycket pålitlig produkt som håller många år. De första toaletterna som såldes för 20 år sedan är fortfarande i drift, om än med ny fläkt, nytt element eller kanske ny katalysator. Med en Cinderella får du också en ständigt närvarande serviceorganisation som är laddad med alla de reservdelar och det kunnande som behövs om den trots allt skulle gå sönder. Därför säljer och installerar vi bara Cinderella.

Bästa toaletten

Cinderella är den i särklass bästa toalettlösningen. Ingen lukt, inga flugor, inget smet med stinkande fekalier, inget kladd med tunnor, inga vätskor, inget strö, inga plastsäckar; det är bara att helt enkelt skita & pinka. Och att tömma ut askan någon gång då och då.

Med Cinderella får du en hygienisk, lättskött och snygg toalett som du kan placera överallt där det finns el (230 Volt) eller gas (gasol). Den bränner alla fekalier och urin med hjälp av ett elektriskt element som bara drar ström när det arbetar (<2000W). Du behöver inget avlopp och behöver inte tänka på någon särskild vinterförvaring. 

Cinderella är en mycket säker förbränningstoalett. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att exempelvis barnen eller åldringarna ska komma till skada! 

Med Cinderella blir det också lättare och billigare att rena avloppsvattnet. Avloppsanläggningen behöver ju inte ta hand om fekalier och urin. Även det ger stora miljövinster och besparingar.

Läs mer om avlopp här »

 

Köp installationen!

Lång livslängd, problemfri drift och fulla garantier får du bara om din Cinderella är korrekt installerad.

Vid all förbränning behövs luft (syre). Mycket luft. Det är därför mycket viktigt att tillförseln av luft till Cinderella är tillräcklig. Det är också viktigt att avgaserna från förbränningen leds bort effektivt och utan några hinder.

Om lufttillförseln och evakueringen av avgaserna är dåliga kan en Cinderella sluta att fungera efter bara någon vecka. Då blir du utan toalett och måste betala en onödig reparation. Dessutom gäller inte de generösa garantierna. Låt oss därför installera din toalett. Det lönar sig! Garanterat.      

                                                                                                                                                     Nyckelpiga

Så här gör vi

  • Vi börjar med att titta på dina egna bilder på utrymmet där Cinderella ska stå och på bilder på yttervägg, takfot & tak
  • Vi diskuterar & bestämmer tillsammans med dig hur installationen ska utföras
  • När vi vet vilka förutsättningar som gäller för installationen lämnar vi en offert
  • När vi är överens om priset planerar vi installationen tillsammans med dig
  • Vår prissättning för installationen bygger på att vi även får leverera själva toaletten

 

Priser

Det rekommenderade priset för Cinderella Comfort EL är 39.000 kr, för Classic EL 34.500 kr och förComfort GAS 40.000 kr. 

Hos oss kostar Comfort EL 37.000 kr, Classic EL 33.750 kr och Comfort GAS 38.500 kr med moms. Vi har kanske inte de absolut lägsta priserna, men vi har hög servicenivå och fria transporter i Stockholms län om du även köper installationen av oss. Men framför allt är vi både professionella och pålitliga. 

Vid de allra flesta installationer använder vi möjligheten att göra ROT-avdrag. Som regel innebär det att kostnaden för toaletten och installationen tillsammans, inte blir dyrare än att köpa bara toaletten på något byggvaruhus.

Eftersom varje installation är unik, lämnar vi ingen annan prisinformation än genom en offert.

 

Tillbehör

Skitpåsar, 1 påskartong med 500 st - 500 kr

Skitpåsar, 5 påskartonger med 500 st i varje - 2 300 kr

Hållare för påskartong, vitlackerad plåt - 350 kr

Extra askskål - 900 kr

Mer information finns här 

 

Här beställer du din toalett och dina tillbehör:

order@skargardsinstallationer.se

 

 

Cinderella i utedassOriginellt installerad Cinderella i ett utedass från 1930-talet. Observera strömförsörjningen med en enkel kabel genom dassväggen!

Vi har lång erfarenhet av olika toalettlösningar

Från det enkla utedasset som generöst erbjuder isande nordanvindar rakt upp i ändalykten, laddade med ströbäddar eller stinkande tunnor. Till mer moderna påfund som urinseparerande plastkommoder med ständigt brummande fläktar. Eller värre, ’miljötoaletter’ med fläktar och energislukande element som ska röta skiten.

Alla har förmodligen sin charm. Men, de luktar. Och är kladdiga och kletiga att sköta. Dessutom fulla med både flygande och krypande ohyra. Det spelar liksom ingen roll att utsikten är bedårande när lukt- och känselsinnena dominerar upplevelsen.

Nej, byt upp dig till en Cinderella i stället. Den är skitbra!

 

skorsten.jpg

Den här installationen har vi inte gjort. Fyra krökar & fyra meter rör!

Cinderella Vackert och ömtåligt

Vackert. Och ömtåligt. Perfekt för Cinderella!

Till sidans topp

E-post: info@skargardsinstallationer.se
Telefon Sverige: 0707 505250
Telefon International: +46 707 505250

Frankerad Post:
Klefvingevägen 12 B
S-13461 INGARÖ
SWEDEN